Prisceremoni

 
I dag var jag och mina kollegor på logistikavdelningen på prisceremonin för Posten Logistics Award. Vi var ett av fyra nominerade företag, och jag var ju helt inställd på att vi skulle ta hem det. Nu gjorde vi inte det, men för min del gjorde det inte så mycket. Det må vara en klyscha, men det var kul att bara få vara nominerad till ett så stort pris.
 
Sedan kan det kanske ha hjälpt till lite att man bjöds på massa gottigheter att äta. Sådant får mig alltid på lite bättre humör...
 
Först var det mingel och då serverades det massa snittar. Sedan var det prisutdelning och efter det lunch. Finlunch, dessutom. Lite roligare än att äta medhavd matlåda i köket på jobbet. Efter det var det dags för kaffe och dammsugare dekorerade med bilder av prisstatyetten (lite hånfullt mot oss som inte vann, kanske, men dammsugaren var god så jag förlåter detta lilla bildsnedsteg).
 
Så, ja. Man kan väl säga att vi drog en vinstlott trots att vi inte tog hem förstaplatsen. Riktigt bra uppstyrt av Posten.
 
 
Här är för övrigt hela logistikavdelningen samlade på bild. Två tredjedelar av oss verkar vara rätt glada trots förlust. Chefen, däremot, ser ut att vara lite bittrare...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0