Hjärtsnurp

 
Den här mannen. Jag älskar honom, men han är inte alltid snäll mot mig.
 
Det här är vad som hände mig i dag.
Jag visste att han var på väg hem, det hade han meddelat, och därför blev jag lite konfunderad över att han inte verkade vara hemma när jag kom upp från tvättstugan. Hans skor och jacka saknades. Efter att ha släpat fram torkställningen gick jag in i vardagsrummet och nappade åt mig mobilen som låg på soffan, för att se vilken tid jag skulle gå ner till tvättstugan igen. Då såg jag att jag hade ett missat samtal från honom, så jag ringde upp medans jag gick ut i hallen och började plocka lite med tvätten. Då ringer det i rummet bredvid, och min karl hoppar fram och skriker "Grattis igen!!!".
 
........................
 
.......................................
 
Grattis till vad? Till att jag nästan fick en hjärtattack? Lägenheten ekar fortfarande av mitt ångestskrik, och det tog ett tag innan mina tårar slutade rinna (borde jag sätta upp en lapp i trapphuset om att ingen blivit överallen eller mördad i vår lägenhet...?). Jag hade uppenbarligen helt missat paketet som stod mitt på vardagsrumsgolvet.
 
Nej. Han är inte alltid helt snäll. Men jag förlåter honom den här gången. Jag fick ju en fin present, som han dessutom åkt runt halva stan för att hitta. Och jag räknar med att nästa gång är det jag som skrämmer honom...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0