Kräftskiva

Lördagskvällen tillbringade jag hemma hos min kusin Therese. Det var kräftskiva, och det ville jag ogärna missa! När kräftorna var uppätna spelade vi maffia tills det att vi blev för onyktra och folk inte längre uppfattade vilka roller de blivit tilldelade. Trots att min plan var att ta det relativt lugnt, tittade jag lite för djupt i glaset och det var tur att Emmas kille skjutsade hem mig för annars vet jag inte hur jag hade tagit mig hem.
 
Lika trevlig och rolig som gårdagen var, lika överjävlig och bakisångestfylld har denna dag varit. Fy fan, vad jag har mått dåligt. Orden jag gärna vill ta i min mun just nu är "aldrig mer alkohol, och definitivt aldrig mer vin", men jag antar att vi inte ska förhasta oss i detta ärende. I morgon kommer trots allt mina kusiner över på middag, och jag har köpt en bag in box som står i kylen, redo att öppnas.
 
 
Men vänta lite... Nu tänker ni kanske att något är fel? Jo, ni ser rätt, jag har inte lagt upp en gammal bild. Kusin Gabrielle är hemma från Australien. Det är en snabbvisit den här gången, bara en vecka för att gå på begravningen.
 
 
Kusin Therese.
 
 
Hela gänget. Och så Johan bakom kameran, förstås.
 
 
Jag åt vansinnigt många kräftor.
 
 
Maffia.
 
 
Man får nyttja de eldar som finns tillgängliga.
 
 
Jag har massa sådana här bilder på mig och Kristofer. Jag har inget minne av att vi tog en enda av dem.
 
Om det inte finns plats i bilen får man åka i bagageutrymmet.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0