Thaiboat

 
På min to do- lista för den här sommaren stod ett besök på Thaiboat. Jag antar att jag kan pricka av den punkten nu, med tanke på att det fortfarande var augusti när jag besökte den igår kväll.
 
Jag och Alex tog oss dit efter barnkalaset vi varit på tidigare under eftermiddagen. Och eftersom det trots allt var lördag beställde vi in varsin drink innan maten. Jag var djärv och körde på servitrisens rekommendation "Thaiboat", som innehöll chili. Det var sting på den!
 
 
Vad gäller maten var jag tråkig och beställde Pad Thai. Alltid samma när jag äter thai. Men jag och Alex delade på rätterna, så fick även smaka på hans panenggryta. Mycket gott (även om jag kanske ändå tycker att thaistället mitt över gatan från där vi bor är snäppet vassare).
 
Atmosfären på Thaiboat är dock svårslagen, och jag önskar bara att jag gått dit tidigare under sommaren för att ta en drink och sitta i en solstol med fötterna i sanden på deras hemmabyggda lilla strand. Kan verkligen rekommendera Thaiboat om man tycker om thaimat.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0