Bananpannkakor

 
Dagens brunch: Bananpannkakor med färsk ananas.
 
Bananpannkakorna är det mest hypade receptet just nu. Och kanske det enklaste receptet.
 
 
1 banan
2 ägg
 
Mixa (eller mosa) bananerna. Det behöver inte vara en jättejämn smet, lite klumpigt är ok.
Stek i smör i stekpanna. Valfri storlek på pannkakorna (som väl kanske mer är plättar). Jag brukar klicka ut två skedar smet till vardera pannkaka. Då blir de lagom stora för att inte gå sönder när man vänder dem.
 
Det är godast att servera dem med färska bär eller frukt. Sockerbombad sylt tar liksom bort all nyttighetskänsla.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0