Ellas dop

 
I lördags var det dop för lilla Ella i Eds kyrka i Upplands Väsby. Jag och Alex drog på oss finkläderna och tog pendeltåget dit. Detta är för övrigt det enda röda klädesplagget jag äger. Kände mig lite wild and crazy när jag klickade hem den, eftersom jag inte anser att jag passar i rött. Men jag kände mig fin.
 
 
Det var en fin ceremoni, som otippat nog inte alls handlade så mycket om Gud och om att tro. Det kändes åtminstone inte så.
 
 
Efteråt bjöds det på fika i ett litet församlingshus bredvid kyrkan. Det gick inte att ta miste på att det var ett flickebarn som döpts...
 
 
Jag lyckades få en tårtbit med Ellas ansikte på. Inte så smart, kanske. Kändes lite olustigt att äta den när hennes ögon stirrade på mig... Men det var kanongott alltihopa, och jag var rejält sockerchockad resten av eftermiddagen. No more sugar until next weekend. (Haha, as if)
 
 
Vi hade med oss det största och fulaste paketet. Men jag tycker definitivt att vi hade det snyggaste omslagspappret! Där kunde inte någon tävla med oss (viktigt).
 
 
I vårt fula paket gömde sig en gunghäst. En gunghäst som var ett helvete att skruva ihop, men jag hoppas att Ella kommer att ha mycket glädje av den när hon blir lite större. Åh, jag ser så mycket fram emot att få följa den här lilla tjejen genom livet!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0