Veckan som gick

Vad har jag pysslat med under veckan som gått? Tillräckligt många saker för att jag ska ha fått på tok för lite sömn.
 
I måndags var det middag hemma hos svärföräldrarna. Med efterföljande tårta, då min karl fyllt år.
 
 
I onsdags hade vi Johan och Laura över på middag. Trerätters, med sällskapsspel och lite vin. Lyckades trycka i mig två stora bitar cheesecake, vilket i och för sig var helt enligt planen men kanske rätt onödigt ändå.
 
I torsdags mötte jag upp en gammal vän som numera bor norröver, men som var på besök i sin gamla hemstad. En snabbfika var det som hanns med den här gången.
 
 
Fredagens planerade pubrunda byttes ut mot en liten pubrunda med Helene. Vi började på gamla Högbergs (där jag fick visa leg för att köpa öl, man tackar), fortsatte till Tiffany´s, sedan till After i Gamla Stan (där det var läge att lämna när grabbarna vod bordet bakom oss öppet började hålla på med droger) för att avsluta på Movitz i Gamla Stan. Bra kväll.
 
 
 
Igår skulle Marielle och David ha kommit över på middag, men David var sjuk så de var tvungna att avboka.Tråkigt nog hade jag redan hunnit slänga in ett och ett halvt kilo kött i ugnen. Trist att jag bestämt mig för att göra pulled pork just denna gång. Vi fick improvisera och bjuda över Alex bror och ett par vänner, för även om Alex äter mycket och jag behöver matlådor till veckan så kändes det inte rimligt att vi skulle kunna trycka i oss all mat själva.
 
 
I dag har vi varit hos Therese och Johan och firat Johans födelsedag i förskott. Bullar och tårta. Och två koppar kaffe, så det är kanske inte konstigt att jag känner mig ovanligt pigg.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0