Sedan sist

Det är längesen jag skrev något här. Luften har gått ur mig. Skrivlusten har försvunnit. Viljan finns, men det tar stopp. Eller tar stopp. Jag tänker sällan på bloggen. Och jag fotar än mer sällan. Kameran ligger mest och samlar damm. Jag har ingen lust, fast jag så gärna önskar att jag hade lust.
 
Här är en kort snabbversion av några av de saker jag har haft för mig sedan vi sist hördes.
 
 
Jag har fyllt 30. Sjukt, jag vet. Vad hände med åren?
 
 
Jag fick en kväll på Golden Hits i present av Helene och Andreas, vilket innebar show och middag och party.
 
 
Jobbet hade julfest i lunchrummet på plan 2. Låga förväntningar, men det blev lyckat och avslutades på gayklubb. Här på bilden ser ni världens bästa logistikavdelning.
 
 
Helene fyllde 30 och firades med fest.
 
 
Jag ville ha en ursäkt att baka (och äta) obscena mängder lussebullar, så jag bjöd in till adventsfika.
 
 
De här två kom hem till Sverige från Australien, och vi hängde lite innan jul. De borde komma hem snart igen.
 
 
Åt julbord på Ulla Winbladh med delar av släkten. Så. Mycket. Mat. Och den var fantastiskt god.
 
 
Hälsade på farmor och kunde inte förstå att det gått över ett år sedan vi förlorade henne. Saknar henne så otroligt mycket. Döden har varit väldigt närvarande under det senaste året, och jag hoppas att jag slipper sånt under 2015.
 
 
Vi firade julafton i Salem. Det var både glatt och ledsamt och känslostormigt. Och tomten kom. Eller ja, han tittade förbi en snabbis, utan att lämna paket, och gjorde sedan ett besök hos grannen istället.
 
 
Min kusin skaffade ännu en hund. Som på julafton fick en superhjälte- mantel.
 
 
Jag och Alex reste iväg över nyår. Till det resmål som jag drömt om sedan jag var litet barn, och det var precis så fantastiskt som jag alltid trott.
 
 
Var på fest hos en kollega. Där tog vi en groupie.
 
 
Skrattat mycket med de här.
 
 
Jag har försökt komma igång med träningen igen, men det går trögt. Det blir liksom inte kul. Men gymmet är nyrenoverat och fräscht, vilket jag försöker att dra nytta av. Nu har jag i och för sig inte varit där på några veckor, men jag ska få in rutinen igen. Kläderna sitter lite väl tight, och så kan jag inte ha det.
 
 
Jag har startat upp en Mello- klubb på jobbet. Vi har möten på måndagar, då vi diskuterar det senaste om Melodifestivalen.
 
 
Jag och nio kollegor var och såg 50 Shades of Gray när den hade premiär. Den var inte särskilt bra. Jag blir förbannad när så många kvinnor ser Christian Gray som dreamy. Det är han inte, och det var inte en kärleksfilm.
 
 
Jag och Helene var på Abba- museet. Jag kan knappt förstå att jag har sett de här kläderna på riktigt! Måste gå dit igen. Snart. Helst igår.
 
 
Jag har äntligen lagt upp min gamla soffa på Blocket. Ingen har nappat och jag börjat bli irriterad. Några hundralappar är den väl värd? Så vill du köpa den, vänligen lägg ett bud här i kommentarerna för jag vill bli av med den och köpa en fåtölj istället.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0