East

 
Igår var jag och Alex på date night. Det vill säga middag på East. Det är längesen vi gick ut och åt, så det var mycket efterlängtat. Skönt att gå ut relativt tidigt också, vi hade bokat bord 17:30, vilket gjorde att vi kom hem i lagom tid och kunde ägna resten av kvällen åt att slappa. Precis vad vi båda behövde.
 
 
 
Jag åt som vanligt koreanska pannkakor till förrätt. De är en superhit, även om jag tyckte att såsen var starkare än jag mindes den. Är lite känslig för stark mat just nu. Men det gick ner änd, man kan ju välja att inte ha så mycket sås.
 
 
Och som vanligt tog jag den vietnamesiska fläskkarrén till varmrätt. Den funkar också i alla lägen. Alex åt sushi, som var väldigt fin att titta på men jag vet att jag inte hade tyckt om den. Sushi är inte riktigt min grej, även om Alex gärna vill få mig att tycka om det genom att pusha mig att smaka när han köper.
 
 
Vi delade på en tryffel till dessert. Jag hade gärna tryckt i mig någon god dessert, men det tog helt enkelt stopp. Körde på en alkoholfri drink istället, som smakade somrig passionsfrukt. Ett klokt beslut.
 
En mycket bra lördagkväll.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0